مجله تخصصی جودوسر

مقالات تخصصی تغزیه با جودوسر

مجله تخصصی جودوسر

مقالات تخصصی تغزیه با جودوسر

۱۰ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

چگونه نان یولاف ( جودوسر) و عسل عاری از گلوتن درست کنیم؟

نویسنده | پنجشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۲ ق.ظ | ۰ نظر

نان یولاف ( جودوسر) و عسل عاری از گلوتن

ما در سراسر جهان بیماران سلیاک ( عدم تحمل گلوتن ) فراوانی داریم
و از آنجایی که خرید نان عاری از گلوتن گران و تا حد زیادی در کشور ما کمیاب می باشد
بر آن شدیم که دستور العمل پخت یک نوع نان عاری از گلوتن را با آرد یولافجودوسر) را برای بیماران عزیز
و همچنین افرادی که تمایل به تهیه نان سالم جهت مصرف روزانه را دارند ارائه دهیم.
در همه جای دنیا این سبک نان از آرد یولافجودوسر) به نان یولاف عسلی ( Oat honey)مشهور است.

در پخت این نان بجای استفاده از شکر و طعم دهنده های مصنوعی از عسل طبیعی استفاده می شود.

  • نویسنده

تهیه فرنی موز از یولاف (جودوسر) برای کودکان

نویسنده | پنجشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۱ ق.ظ | ۰ نظر

فرنی موز از یولاف

یولافجودوسر)حاوی مواد مغذی فراوان و درصد مناسبی از فیبر و پروتئین می باشد.
بدلیل دارا بودن ویتامین E و B و داشتن آنتی اکسیدان فراوان گزینه بسیار مناسبی جهت تغذیه کودکان در حال رشد می باشد.
علاوه بر موارد فوق 
یولافجودوسر) درصد بالایی از املاح معدنی مورد نیاز بدن مانند آهن، کلسیم، فسفر و منیزیوم را داراست.
لذا نسبت به سایر غلات علاوه بر تامین انرژی از 
ارزش غذایی بالاتری برخوردار است و توصیه می شود که در وعده های غذایی روزانه کودکان گنجانده شود.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری جودوسر

  • نویسنده

مزایای کاهش وزن با مصرف سبوس جودوسر

نویسنده | پنجشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۰ ق.ظ | ۰ نظر

سبوس جودوسر
یک کاسه فرنی جودوسر در وعده صبحانه تامین کتتده انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن در کل روز است

اکثر مردم می دانند که جودوسر جزو غذاهایی است که سبب کنترل “کلسترول خوب” جهت سلامت قلب است.

پوشش بیرونی دان جودوسر را سایش می کنند و آن را سبوس می نامند.

سبوس حاوی مقادیر زیادی از نوع منحصر به فرد فیبر محلول بتا گلوکان است.

که از لحاظ ارزش غذایی در تعادل سلامت بدن و کاهش وزن تاثیر بسزایی دارد.

از لحاظ غذایی، سبوس یک دانه کامل نیست (زیرا حاصل سایش پوسته بیرونی دان کامل جودوسر از دانه می باشد(.

اما به دلیل محتوای فوق العاده بالای فیبر، می توان آن را یک دانه کامل در نظر گرفت.

  • نویسنده

جلوگیری از ریزش مو و تقویت آن با یولاف(جودوسر)

نویسنده | پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۴:۳۹ ب.ظ | ۰ نظر

جلوگیری از ریزش مو و تقویت آن با یولاف(جودوسر)

یولافجودوسر) حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و املاح ضروری دارد که کمک شایانی به رشد و تقویت مو دارد.
از جمله این ویتامین ها وجود بیوتین از همه مهم تر است.
بیوتین از خانواده ویتامین های گروه B می باشد و به ویتامین B7 یا H معروف می شود،
اما همیشه به عنوان یک ویتامین موثر بر مو و ناخن شناخته شده است،
زیرا بیوتین تاثیر مستقیم بر رشد و تقویت مو و ناخن در بدن دارد،
در بین غلات یولافجودوسر) حاوی بالاترین درصد ویتامین بیوتین می باشد.
در موارد حاد ریزش مو و در دوره های مزوتراپی آمپول های بیوتین به همراه آمپول های ب- پانتین به فرد تزریق می شود.

  • نویسنده

خواص چاودار ( روگن )

نویسنده | پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۴:۳۷ ب.ظ | ۰ نظر

چاودار ( روگن )

همواره از چاودار به عنوان آردی سبک در تولید نان استفاده می شده است.
چاودار روگن
بدلیل داشتن رنگ تیره و متفاوت نانی با رنگ قهوه ای متمایل به خاکستری ارائه می دهد
و همواره در ترکیب با سایر آردها طعم و عطر مناسبی به نان حاصل داده و
در بسیاری از کشورها بصورت پرک در انواع غذاها کاربرد فراوان دارد.
با توجه به ساختار غذایی چاودار ( روگنبه قسمتی از خواص غذایی و درمانی حاصل از مصرف آن اشاره می کنیم:

چاودارروگندارای درصد مناسبی فیبر بوده که این خاصیت موجب شده این غله گزینه مناسبی جهت کاهش وزن باشد.

در چاودار ( روگندرصد مناسبی از بتاگلوکان وجود دارد که این ماده سبب خاصیت درمانی
این غله در کنترل عارضه های مختلف مانند کنترل سنگ صفرا، کاهش قند خون، چربی و افزایش ایمنی بدن می شود.

  • نویسنده

مزایای مصرف نان یولاف ( جودوسر ) و چاودار ( روگن)

نویسنده | پنجشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۴:۳۷ ب.ظ | ۰ نظر

مزایای مصرف نان یولاف ( جودوسر ) و چاودار ( روگن)

یولاف ( جودوسربواسطه نداشتن گلوتن و قند برای مصرف عموم مردم منع غذایی ندارد،
علاوه بر موارد فوق بدلیل داشتن فیبربالا و درصد متعادل چربی های غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۶ جزو مواد غذایی مفید
جهت سلامت بدن شناخته شده است.
در تحقیقات بی شماری تاثیر این غله بر سلامت قلب و عروق، کاهش کلسترول، تری گلیسرید، عروق کرنری قلب، افت قند خون
در افراد یابتیک نوع دو، کاهش چربی انباشه در کید( کبد چرب) و فشار خون تایید و تثبیت شده است.

یولاف ( جودوسر ) در بین غلات، بتاگلوکان بالایی دارد و از آنجایی که بتاگلوکان جزو فیبرهای محلول در آب می باشد،
مصرف آن سبب افزایش احساس سیری، ماندگاری بیشتر غذا در دستگاه گوارش، بهبود هضم، کاهش کلسترول و چربی خون می شود.
چاودار ( روگن
در بین غلات از درصد فیبر مناسبی برخوردار است و بهترین گزینه جهت ترکیب با آرد های فاقد گلوتن
مانند آرد یولاف ( جودوسرمی باشد و سبب قوام و تثبیت فرم نان و سایر محصولات مانند بیسکوئیت، کوکی و کلوچه و غیره می شود.
چاودار ( روگن
به تنهایی بصورت نان ، رشته، پرک، بلغور و غیره تولید می شود و
همواره به عنوان غله ای در درمان و پیشگیری از چاقی،
چربی خون، دیابت و کاهش مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار گرفته است.

  • نویسنده

از سبوس جودوسر چه می دانید؟

نویسنده | چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵ ب.ظ | ۰ نظر

از سبوس یولاف ( جودوسر) چه می دانید؟

خواص درمانی ای که به  یولاف جودوسر) اتلاق می شود را نباید صرفا به دان آن اختصاص داد،
زیرا  یولاف جودوسر) را باید غله ای بصورت ترکیب دان و سبوس دانست ، ( دان + سبوس) در کنار هم این غله را شکل می دهند
و تمامی خواصی که به این غله نسبت داده می شود حاصل تجمیع این دو در یولاف جودوسر) می باشد.
سبوس یولاف جودوسر) بر خلاف سبوس سایر غلات دارای ارزش غذایی و درمانی بسیار بالایی می باشد
و علاوه بر از درمانگرهای سنتی که از زمان قدیم تا کنون جهت مصرف اولیه خانگی از آن بهره می برده اند ،

  • نویسنده

خواص جودوسر (یولاف)

نویسنده | چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۲ ب.ظ | ۰ نظر

جودوسر

در باب فواید درمانی و ارزش غذایی ویژه این غله کمتر کسی است که مطلبی نشنیده یا خوانده نباشد.
یولاف یا  جودوسر بواسطه ساختار خاصی که در بین غلات دارد همواره مورد کاشت و بهره برداری جهت خوراک انسان،
دارو و تعلیف دام قرار گرفته است. همچنین یولاف)  جودوسر(دارای درصد بالایی از بتاگلوکان بوده
و همچنین جزو غلات فاقد گلوتن بوده و برای بیماران مبتلا به سلیاک یا افردای که آستانه تحمل پایینی به گلوتن و ریز ساخت های آن دارند
حیاتی بوده و همواره جهت تامین نان مصرفی به این غله احتیاج دارند.
از حیث درمانی توجه به ترکیب ریزساخت های آن بسیار مهم بوده که به سبب آن می توان
بهبود در عارضه های ناشی از کمبود آن ریزمغذی در بدن انسان مشاهده کرد.

بطور مثال:

  • نویسنده

کاهش وزن طبیعی با مصرف یولاف(جودوسر)

نویسنده | چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۱ ب.ظ | ۰ نظر

کاهش وزن طبیعی با مصرف یولافجودوسر)

غذاهایی که در تولید آن ها از مواد اولیه ای مثل یولافجودوسر) استفاده شده باشد، ضامن سلامتی جامعه هستند.
تحقیقات انجام شده بر روی یولافجودوسر) نشان داده است که این غله یک تنظیم کننده متابولیک (تنظیم کننده سوخت و ساز) عالی و طبیعی است.
به بیان دیگر، یولافجودوسر) مواد انباشته در کبد و بدن را پاکسازی می کند و آهنگ هضم و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش را متعادل می کند.
همچنین افرادی که به صورت متوالی یولافجودوسر) را در برنامه غذایی خود دارند، از سلامت قلب و دستگاه گوارش بالاتری برخور دار هستند.
آیا می خواهید بدانید که چگونه یولافجودوسر) و به طور خاص (عصاره یولافجودوسر)) می تواند به طور طبیعی به کاهش وزن کمک کند؟

  • نویسنده

یولاف (جودوسر) تنها غله عاری از گلوتن

نویسنده | چهارشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ ب.ظ | ۰ نظر

در بین غلات پرمصرف مانند گندم، جو و چاودار و غیره تنها یولافجودوسر) بطور کلی عاری از گلوتن است. در بین مردم جهان ۱٪ به گلوتن حساسیت دارند و مصرف نان عاری از گلوتن حیاتی است. در مواردی که منع مصرف گلوتن وجود ندارد برای تصحیح نداشتن گلوتن یولافجودوسر) از آرد برنج، ذرت و گندم در ترکیب با آن استفاده می شود. لذا برای تهیه نان، تست، ماکارون، نودل،بیسکوئیت و انواع شیرینی از آن تبحر مورد نیاز است. لذا در مواردی که افراد حساسیت به مصرف گلوتندارند حتما باید از محصولاتی استفاده کنند که بر روی آن علامت عاری از گلوتن ذکر شده باشند، چون در بعضی از رژیم ها تاکید بر عدم مصرف گلوتن وجود دارد، لذا تنها غله ای که با طیب خاطر می توان مصرف کرد که به هیچ عنوان گلوتن ندارد، یولافجودوسر) می باشد.

گلوتن چیست؟ (Gluten)

  • نویسنده