مجله تخصصی جودوسر

مقالات تخصصی تغزیه با جودوسر

مجله تخصصی جودوسر

مقالات تخصصی تغزیه با جودوسر

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

شواهد علمی نشان می دهد که یک رژیم غذایی با فیبر بالا باعث کاهش سطح کلسترول می شود. در انواع طبقه بندی فیبر انواع فیبر محلول و نامحلول، چسبناک و یسکوزیت وجود دارد، و در حالی که همگی فیبر به نظر می رسند اما بعضی از آن ها دارای خواص پایین آورنده کلسترول خون هستند.یولافجودوسر) و گندم منابع غنی از فیبر هستند، اگر چه دو نوع فیبر کاملا متفاوت دارند. بر اساس مطالعات انجام شده، سبوس یولافجودوسر) در مقایسه با سبوس گندم و حتی بلغور یولاف(جودوسر) بر کاهش کلسترول خون موثرتر است.

مقایسه پرک یولاف(جودوسر) و سبوس یولاف(جودوسر)

آزمایشات بالینی نشان داده اند که افزایش مصرف محصولات یولافجودوسر) سبب کاهش LDL یا کلسترول “بد” و کلسترول کلی خون می شود ، 

  • نویسنده

تفاوت جو و یولاف( جودوسر)

نویسنده | يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۵ ق.ظ | ۰ نظر

جو

جو با نام انگلیسی Barley غله ای از خانواده گندمیان است.

گیاهی یکساله با نام علمی Hordeum vulgare می باشد.

این گیاه در خوشه رشد می کنند و‌ ظاهری شبیه گندم دارند.

بطور وسیع در تعلیف دام و تولید مالت ، آبجو سازی و غیره استفاده می شود.

در ایران تقریبا جو مورد نیاز توسط کشاورزان داخلی تولید می شود ،میانگین تولید ۳میلیون تن در سال می باشد.

  • نویسنده

یولاف (جودوسر) مکملی عالی برای ورزشکاران

نویسنده | سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۵۴ ب.ظ | ۰ نظر

یولاف مکمل بدنسازی

در دوره های کاهش وزن و همچنیم افرادی که برای افزایش وزن و ماهیچه سازی اقدام به ورزش و فعالیت می کنند
بسیار باید در مورد انتخاب رژیم غذایی و استفاده از مکمل های ورزشی دقت به عمل آورند.

در دوره هایی که فرد بدن را درگیر انجام حرکات ورزشی می کند
متابولیسم سلولی در ماهیچه ها و اعضا و احشا داخلی بلاخص کبد بالا می رود.

در ورزشکارانی که دوره های ماهیچه سازی یا به اصلاح حجمی را می گذرانند،
توسط مربیان ، پزشکان و رسانه ها انواع اقسام مکمل های پروتئینی و پاک کننده های کبدی توصیه می شود

  • نویسنده

خواص شیرینی یولاف (جودوسر)

نویسنده | سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳ ب.ظ | ۰ نظر

خواص شیرینی یولافجودوسر) و طرز تهیه شیرینی یولافجودوسر) و خرما

استفاده از یولافجودوسر) در انواع شیرینی و بیسکوئیت، طعم خاصی به آن ها می دهد بسیار متفاوت تز از طعم گندم و جو و از بابت ارزش تغذیه ای شیرینی را غنی می کند. انواع شیرینی ها و بیسکوئیت های تهیه شده از آرد گندم و جو نسبت به شیرینی های با پایه آرد یولافجودوسر) از ارزش غذایی پایین تری برخوردار است. انواع شیرینی های حاوی آرد یولافجودوسر) درصد بالایی از فیبر و بتاگلوکان دارد و هضم بهتری از سایر شیرینی ها دارد و علاوه بر تامین انرژی بدن به دستگاه گوارش و تقویت حرکات روده و کاهش یبوست نیز کمک می کند. در زیر روش پخت نوعی شیرینی مغذی از یولافجودوسر) و خرما نیز به شرح توضیح داده شده:

  • نویسنده

تاثیر یولاف(جودوسر) بر سلامت و شادابی پوست

نویسنده | سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳ ب.ظ | ۰ نظر

یولافجودوسر) غنی از مواد آنتی اکسیدان، ویتامین های B، E و A و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ و ۶ می باشد، مصرف انواع فراوری های یولاف (جودوسر)کمک شایانی به بهبود پوست و کنترل بیماری های پوستی می کند. از یولافجودوسر) انواع شوینده، صابون، شامپو و کرم های مرطوب کننده در جهان تولید می شود، در ایران تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از یولافجودوسر) محدود به چند شرکت داروسازی می باشد و مردم از فواید این غله در زمینه درمانی و بهداشتی بصورت محصولات صنعتی دارویی ، درمانی محروم می باشند. با توجه به مسائل فوق باز هم می توان از یولافجودوسر) بهره برد حتی بدون فرآوری در کارخانجات بهداشتی، زیرا با مصرف خوراکی و تهیه ماسک باز هم می توان از مزایای یولافجودوسر) برای بهبود سلامت پوست و جوانسازی استفاده کرد. از جمله مزایای مصرف یولاف(جودوسر) در زیر به صورت اختصار اشاره شده است:

  • نویسنده