یولاف(جودوسر) کاهنده کلسترول خون
یولاف(جودوسر) کاهنده کلسترول خون، بیماری های قلبی و سکته
طبق آخرین تحقیقات منتشر شده در انواع نشریات و مجلات پزشکی و سلامت آمریکا و اروپا مصرف یولاف( جودوسر) در بین سایر غلات از مزایای ویژه ای برخوردار است. نباید به یولاف( جودوسر) فقط به عنوان یک منبع غذایی نگاه کرد، این غله توانایی درمان و پیشگیری انواع بیماری ها بلاخص ناهنجاری های قلب و عروق از طریق کاهش سطح کلسترول خون و اتساع شراین را دارد.
یولاف( جودوسر) به صورت فرنی، نان، شیرینی، سوپ و غیره در خوراک روزانه انسان ها مصرف می شود، اما در هر شکلی که به تغذیه انسان برسد بواسطه داشتن درصد بالاتر فیبر و بتاگلوکان نسبت به سایر غلات سبب افزایش احساس سیری و کاهش سطح کلسترول خون می شود. بواسطه همین قابلیت یولاف( جودوسر) به طور کلی تنها در مورد وجود فیبر و بتاگلوکان موجود در آن صرف نظر از سایر مواد ارگانیک و مغذی آن به چند مورد از خواص درمانی آن بصورت اجمالی اشاره می کنیم:
- سلامت عروق کرنری قلب
- کاهش خطر سرطان کلون(روده بزرگ)
- کاهش فشار خون
- کاهش چاقی احشایی و عمومی بدن
- افزایش کارایی هضم غذا
- کاهش افسردگی
- پیشگیری از سکته قلبی و مغزی
- پیشگیری از دیابت
- درمان کبد چرب